Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگیصنعت نفت در بازدید از شناورهای شرکت ملی نفتکش در منطقه خارک از تلاش‌ها و مجاهدت‌های دریانوردان ناوگان این شرکت قدردانی کردند.

به گزارش شانا،  عبدالحسین بیات در این بازدید که به مناسبت چهارم تیرماه، روز جهانی دریانورد انجام شد گفت: خدا را شاکرم که موقعیتی پیش آمد تا بتوانیم از نزدیک حال و هوای محیط و شرایط کار شما دریانوردان را احساس و درک کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تبریک روز جهانی دریانورد افزود: فرصت را مغتم شمرده به مناسبت این روز از تلاش و زحمات همه دریانوردان ایران بخصوص دریانوردان شرکت ملی نفتکش به‌عنوان افتخار کشور قدردانی می‌کنم و ان‌شاءالله جامعه هم بتواند در این روز قدردان و سپاسگزار تلاش‌ها، مجاهدت‌ها و مساعی ارزشمند و اثربخش شما باشد.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق نفت در بیان اهمیت نقش و فعالیت فعالان و دست‌اندرکاران حوزه نفت کشور به سخنان مقام معظم رهبری اشاره و بیان کرد: زمانی که مقام معظم رهبری در سال ۹۰ و در دل تحریم‌ها از منطقه عسلویه بازدید کردند فرمودند کار افرادی که در این حوزه و به تعبیر حقیر از میدان تا بازار فعالیت می‌کنند، جهادی است.   

در جریان این بازدید، حسین شیوا، مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این شرکت در دوره مدیریت جدید، نقطه تمرکز مدیریتی خود را بر سه موضوع کلیدی حل چالش‌های منابع انسانی، توسعه و نوسازی ناوگان و توجه و تمرکز بر استفاده از توان داخل یاد کرده و دستاورد دو برابر شدن حمل نفت و فرآورده‌های نفتی در هفت ماه گذشته را از افتخارهای ملی شرکت ملی نفتکش دانست.

وی ضمن تبریک روز دریانورد به جامعه دریایی و همه دریانوردان شرکت ملی نفتکش، فعالیت و کار دریانوردان را مصداق واقعی جهاد در خط مقدم جبهه جنگ اقتصادی یاد کرد.  

شیوا با بیان اینکه در زمینه منابع انسانی و حل چالش‌های فراروی دریانوردان، طی چند ماه گذشته اقدام‌های مهمی انجام شده است، این حرکت را رو به جلو توصیف کرد و اعلام کرد: اقدام‌هی دیگری نیز برای بهبود وضع کارکنان و دریانوردان شرکت، اتخاذ خواهد شد.

منبع: شانا

کلیدواژه: عبدالحسین بیات دریانوردان شرکت ملی نفتکش ایران صندوق بازنشستگی صنعت نفت دریانوردان شرکت شرکت ملی نفتکش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۹۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا

به گزارش همشهری آنلاین، صندوق بین‌المللی پول، با خوش‌بینی نسبت به رشد اقتصاد هند، پیش‌بینی کرد که اقتصاد آسیا در سال جاری به‌جای ۴.۲ درصد (پیش‌بینی ۶ ماه پیش) ۴٫۵ درصد رشد کند.

درعین‌حال، این نهاد بین‌المللی بزرگ‌ترین خطر برای اقتصاد آسیا را طولانی شدن اصلاحات در بخش املاک چین عنوان کرده که تقاضا را تضعیف می‌کند و احتمال وقوع تورم منفی طولانی‌مدت و ضربه زدن به سایر اقتصادها از طریق «سرریزهای تجاری مستقیم» را افزایش می‌دهد.

-عربستان قصد دارد تا قیمت نفت خود را برای مشتریان آسیایی تا بالاترین رقم طی ۵ ماه گذشته افزایش دهد که احتمالاً ۳ دلار در هر بشکه بالاتر از شاخص عمان / دبی می‌رسد. اکثر تحلیلگران رویترز انتظار دارند قیمت رسمی فروش نفت متوسط و نفت سنگین عرب هم به خاطر کمبود عرضه در بحبوحه کاهش تولید اوپک پلاس افزایش یابد.

-گروهی از شرکت‌های بیمه غربی اعلام کردند اعمال سقف قیمتی برای نفت روسیه غیرقابل اجرا بوده و فقط سبب پیوستن کشتی‌های بیشتری به ناوگان سایه شده است. گروه هفت، سقف قیمت را برای نفت روسیه تصویب کرد و شرکت‌های حمل‌ونقل و بیمه غربی زمانی می‌توانند در معاملات نفت روسیه شرکت کنند که قیمت آن کمتر از ۶۰ دلار در هر بشکه باشد.

- بانک جهانی در بیانیه‌ای اعلام کرد ۸۴ میلیون دلار برای مبارزه با مشکلات اقتصادی و اجرای پروژه‌های معیشتی به افغانستان کمک می‌کند. بر اساس بیانه این نهاد بین‌المللی، مبلغ ۷۰ میلیون دلار از این حمایت مالی از طریق صندوق امانی افغانستان و انجمن انکشاف بین‌المللی برای اجرای پروژه‌های معیشتی در ۶ حوزه و ۲۶ ولایت افغانستان هزینه خواهد شد.

-قیمت بیت کوین ۱۸.۶ درصد از سقف خود کاهش پیدا کرده و بسیاری از تحلیل‌گران انتظار دارند کاهش قیمت بیشتری را نیز تجربه کند. در آستانه جلسه FOMC، بیت کوین به محدوده ۵۷٬۱ هزار دلار رسیده است که از سقوط ۱۴ درصدی در یک هفته حکایت دارد. به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران قدیمی با استفاده از فرصت ورود نقدینگی در حال فروش کوین‌های خود هستند.

- شرکت شل با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که با هدف تمرکز بر عملیات‌های سودآورتر، از بازار برق در چین شامل تولید، تجارت و کسب‌وکارهای مربوط به آن خارج می‌شود و این تصمیم از پایان سال ۲۰۲۳ در حال اجراست. شرکت، «شل انرژی چین» یکی از اولین شرکت‌های خارجی بود که در بازار کاهش انتشار کربن چین شرکت کرد و برای تجارت در بازار برق چین نیز ثبت شده است.

- کمیته قیمت سوخت امارات متحده عربی روز سه‌شنبه اعلام کرد که قیمت بنزین در این کشور از ماه آینده افزایش می‌یابد درحالی‌که گازوئیل ارزان‌تر خواهد شد. امارات در سال ۲۰۱۵ قیمت سوخت را آزاد کرد و بر همین اساس قیمت‌ها حامل‌های انرژی در این کشور منعکس کننده روند بازار جهانی نفت بود. البته قیمت‌ سوخت در دوره کرونا، به‌صورت موقتی تا مارس ۲۰۲۱ ثابت شده بود.

کد خبر 848822 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها هند اقتصاد صندوق‌ بین‌المللی پول

دیگر خبرها

  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • سفر رئیس قوه قضائیه به بندرعباس
  • قدردانی دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • قدردانی از باسابقه‌ترین مربی قرآنی حرم مطهر رضوی در روز معلم
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است