Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با بیان اینکه از هم‌اکنون باید برای حق بیمه شاغلان صنعت نفت ارزش‌افزوده ایجاد کنیم، گفت: پروژه‌های نیمه‌کاره از جمله ایران ال‌ان‌جی در اولویت سامان‌بخشی قرار گرفته است.

به گزارش شانا به نقل از صندوق بازنشستگی صنعت نفت، عبدالحسین بیات در نشست شورای پروژه‌های صندوق‌ها در عسلویه اظهار کرد: پروژه‌هایی مانند پتروپالایش کنگان هرکدام به‌مثابه خرمشهرهایی است که در صنعت نفت به‌دست توانمند هموطنان ساخته شده است و توسعه داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از کارکنان و همکاران شاغل در منطقه عسلویه تشکر و قدردانی ویژه دارم،‌ زیرا شرایط کار کردن در این محل سختی‌های کار در صنعت نفت را به‌شدت افزایش داده است، یادآوری کرد: فرمایش مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۰ هنگام بازدید از پارس جنوبی که فرمودند کار و فعالیت در صنعت نفت جهاد فی سبیل‌الله است، انگیزه‌بخش کارکنان صنعت نفت در همه دوران است.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با اشاره به اینکه حق بیمه شاغلان را باید از هم‌اکنون بدل به ارزش‌افزوده کنیم، بنابراین تحقق این هدف از مسیر طرح‌هایی همچون پتروپالایش کنگان می‌گذرد، تصریح کرد: پتروپالایش کنگان و طرح‌های توسعه‌ای آن افزون بر تحکیم‌بخشی به منابع تأمین کننده نقدینگی برای مستمری و مقرری ماهانه بازنشستگان و بازماندگان صنعت نفت، در توسعه و آبادنی کشور نیز نقش‌آفرین هستند، بنابراین در نوع خود این طرح با توجه به ویژگی‌هایی که دارد، الگویی برای توسعه‌ صنعتی است.

برنامه‌ریزی برای صادرات طرح‌های پایین‌دست پتروپالایش کنگان

بیات به بعضی از ویژگی‌های پتروپالایشگاه کنگان اشاره و با بیان اینکه انتقال فناوری، بهره‌مندی از نیروی‌های جوان، ایجاد ارزش افزوده و تحریم‌شکنی در فهرست ویژگی‌های این طرح توسعه‌ای قرار دارد، افزود: از هم‌اکنون برای صادرات محصولات پلیمری طرح‌های پایین‌دست پتروپالایش کنگان برنامه‌ریزی خواهد شد.

وی با بیان اینکه برخی کارهای نیمه‌تمام در صنعت نفت به‌دلیل نبود تمرکز کاری شرکت‌ها در حوزه تخصصی آنهاست از این رو به شرکت‌های گروه صندوق‌ها تأکید شده است در حوزه تخصصی خود متمرکز شوند، اظهار کرد: با تمرکز بر حوزه تخصصی باید با تولید محصولات منحصربه‌فرد و با فناوری انحصاری در بازارهای هدف نقش مؤثر ایفا کرد.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت افزود: چسبیندگی بخش بازرگانی به حوزه میدان، تولید و پروژه برای هر دو بخش محدودیت ایجاد می‌کند، بنابراین بخش تولید و توسعه باید بر حوزه میدان، پروژه و تولید متمرکز شود و امور بازرگانی به معنای بازاریابی، فروش و انتقال محصول به بخش‌های تخصصی بازرگانی سپرده شود.

اهمیت تأمین مالی برای شتاب‌بخشی به ایران ال‌ان‌جی

بیات با بیان اینکه پروژه ایران ال‌ان‌جی در فهرست اولویت‌های گروه صندوق‌ها قرار گرفته است، از این‌رو از ورود و جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی یا به شکل فاینانس (تأمین‌مالی) به طرح ایران ال‌ان‌جی استقبال می‌کنیم، گفت: سطح و استاندارد کارهای سرمایه‌گذاری صندوق‌ها باید منطبق با معیارهای بین‌المللی باشد، همچنین پویایی در طرح و پروژه‌ها در شأن صندوق بازنشستگی صنعت نفت با قدمتی برابر با ۷۵ سال است.

وی خطاب به شورای پروژه‌های صندوق‌ها گفت: فهرست پروژه‌های افق ۱۴۰۴ را برای اطلاع عموم و بازنشستگان ارجمند صنعت نفت منتشر کنید.

در ابتدای این نشست که ولی‌الله حاجی‌پور، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری اهداف و حمید قادری، مدیرعامل شرکت پتروپالایش کنگان نیز حضور داشتند، ارشیا انصاری، دبیر شورای عالی پروژه‌ها درباره اقدام‌های انجام‌شده مربوط به نشست پیشین گزارش داد.

شورای عالی پروژه‌ها دی‌ماه ۱۴۰۰ با هدف پایش مستمر پروژه‌های سرمایه‌گذاری صندوق‌ها تشکیل شده است، پروژه‌های صندوق‌ها نیز با توجه به وابستگی ناشی از خوراک به یکدیگر به سه کانون (هاب) عسلویه، ماهشهر و ایلام دسته‌بندی شده‌اند تا هرکدام به شکل متناسب رشد و توسعه یابد.

طرح‌های سرمایه‌گذاری صندوق‌ها که از سوی شرکت‌های زیر مجموعه آن اجرا می‌شود، تأمین‌کننده عمده منابع پرداخت ماهانه مستمری و مقرری بازنشستگان و بازماندگان ارجمند صنعت نفت هستند. از این رو پایش و رصد و افزایش بهره‌وری و توسعه‌ بهنگام آنها با توجه تعهدات قانونی صندوق‌ها در برابر ذی‌نفعانش ضروری است.

منبع: شانا

کلیدواژه: عبدالحسین بیات صندوق بازنشستگی صنعت نفت ال ان جی کنگان بازنشستگی صنعت نفت پتروپالایش کنگان ایران ال ان جی سرمایه گذاری صنعت نفت صندوق ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۲۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با تاکید بر ارائه بسته‌های تشویقی به سرمایه‌گذاران ادامه داد: هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود و در عین حال باید به‌طور مستمر فرصت‌های جدید با توجه به موقعیت هر منطقه و بافت اجتماعی قالب آن اقدام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسعود حیدری مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان در اولین نشست از سلسله نشست‌های ادواری مسئولان سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی مناطق شهرداری اصفهان در ۱۴۰۳ با تاکید بر اهتمام مسئولان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی مناطق شهرداری اصفهان بر تحقق شعار سال جاری که مزین به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» شده است، اظهار کرد: انتخاب این عنوان برای سال جاری، وظیفه سازمان را سنگین‌تر می‌سازد و ضرورت دارد با پیگیری مستمر در مناطق مختلف شهرداری اصفهان، زمینه مساعد برای افزایش مشارکت مردم را در پروژه‌های شهری فراهم سازیم.

وی افزود: باید بپذیریم که سرمایه‌گذاران، شریک شهرداری هستند و باید با احترام ضمن درک شرایط آن‌ها و با اتخاذ تدابیر مناسب نسبت به رفع موانع و تسریع در روند اداری فعالیت آن‌ها کوشا باشیم.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان تصریح کرد: ضرورت دارد از طریق مشارکت‌های سه‌جانبه در شهر اصفهان، سازوکاری حقوقی به منظور جذب سرمایه‌های خرد فراهم شود و مسئولین سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شهرداری در مناطق مختلف باید این نیازها را شناسایی و با پیگیری و حضور پویای خود آنها را مرتفع سازند.

حیدری با اشاره به ضرورت فعال‌سازی پروژه‌های راکد، آن‌ها را سرمایه‌های شهر و شهرداری اصفهان قلمداد کرد و گفت: پروژه‌های مختلفی با پیشرفت فیزیکی بالا در مناطق مختلف بلاتکلیف مانده‌اند و باید با بازنگری در فرایندهای اداری و مانع‌زدایی از مسیر اجرای آن‌ها، امکان تکمیل و بهره‌برداری را فراهم سازیم.

وی اضافه کرد: برای هدفی بزرگ گرد هم آمده‌ایم و باید وظایف خود را به درستی انجام دهیم؛ باید قبول کنیم که برای توسعه شهر، چاره‌ای به جز مشارکت مردم و فعالان بخش خصوصی در اداره شهر وجود ندارد.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با تاکید بر ارائه بسته‌های تشویقی به سرمایه‌گذاران ادامه داد: هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود و در عین حال باید به‌طور مستمر فرصت‌های جدید با توجه به موقعیت هر منطقه و بافت اجتماعی قالب آن اقدام کرد.

کلیدهای موفقیت در مدیریت پسماند شهری، آگاهی و مشارکت شهروندان است

غلامرضا ساکتی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان نیز در این نشست با اشاره به اینکه این سازمان در راستای افزایش مشارکت شهروندی برای حفظ محیط زیست، اقدام به شناسایی مشترکان خود در گروه‌های هدف مختلف کرده است، گفت: کلیدهای موفقیت در مدیریت پسماند شهری، آگاهی و مشارکت شهروندان است و مشارکت شهروندان در فرآیند مدیریت پسماند از طریق کاهش تولید و تفکیک پسماندها از یکدیگر در مبدأ به عنوان یکی از کاراترین و اقتصادی‌ترین روش‌های پردازشی در بیشتر کشورهای دنیا صورت می‌گیرد.

وی با تشریح پروژه‌های شاخص مشارکتی سازمان مدیریت پسماند افزود: استفاده از تکنولوژی‌های نوین و هوشمند از ابتدا در دستور کار سازمان مدیریت پسماند قرار داشته است. همچنین پروژه احداث هاضم بی‌هوازی به‌ظرفیت ۳۰۰ تن در روز، احداث نیروگاه ریجکت‌سوز ۳۰۰ تن در روز، پروژه تولید سوخت مشتق از پسماند RDF به ظرفیت روزانه ۱۵۰ تن و احداث کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی از جمله سایر پروژه‌های شاخص مشارکتی این سازمان است و پروژه مشارکتی شیرابه که اثرات بسیار مثبت زیست محیطی دارد، نیز آماده بهره‌برداری است.

به گزارش ایمنا، اولین نشست از سلسله نشست‌های ادواری مسئولان سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی مناطق شهرداری اصفهان در ۱۴۰۳ که با میزبانی سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان و با محوریت بررسی پروژه‌های مشارکتی این سازمان برگزار شد، بر ضرورت ارائه راهکارهای عملی و عینی برای تحقق شعار سال تاکید شد.

در این نشست درباره مصوبه هفته گذشته شورای عالی سرمایه‌گذاری و مشارکت‌ها و تاکید بر پاسخگویی استعلام‌های این سازمان از معاونت‌ها و سازمان‌ها و مناطق شهرداری اصفهان اشاره شد که با امضای شهردار اصفهان ابلاغ شده است.

کد خبر 750016

دیگر خبرها

  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • شارژ ۱۹ میلیارد دلاری صندوق توسعه/ تزریق ۱۰۰ همت به مسکن در ۱۴۰۳
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • ضرورت توسعه صنعت گوهرسنگ در ایران
  • پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است