Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز، تقاضای بررسی طرح الحاق دو بند به قانون فهرست نهادها و موسسات عمومی غیردولتی مصوب ۱۹ تیر ۱۳۷۷ را به صورت دوفوریت بررسی کرده و در نهایت با این درخواست مخالفت کردند.

در ماده واحده این طرح آمده که؛ صندوق ذخیره فرهنگیان و صندوق بازنشستگی، پس انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت به فهرست نهادها و موسسات عمومی غیردولتی مصوب دولتی مصوب ۱۹ تیر سال ۱۳۷۷ الحاق می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اکبر کریمی به عنوان نماینده متقاضیان بررسی این طرح به صورت دو فوریت بیان کرد: این طرح به دنبال الحاق صندوق ذخیره فرهنگیان و صندوق بازنشستگی، پس انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت به فهرست نهادها و موسسات عمومی غیردولتی می باشد. در همه جای دنیا یک بخش خصوصی، یک بخش دولتی و یک بخش عمومی وجود دارد. نهادهای عمومی وظایف و خدماتی را برعهده دارند که جنبه عمومی دارد. فهرست نهادهای عمومی غیر دولتی برای اولین بار در سال ۷۳ در کشور تهیه شد و پس از الحاقاتی در سال های بعد اکنون ۲۳ نهاد در این فهرست قرار دارد. اما صندوق بازنشستگی کارکنان صنعت نفت از این قاعده عقب مانده است. علی رغم اینکه بیش از ۷۵ سال از فعالیت این صندوق می گذرد از لحاظ ماهیت حقوقی همچنان بلاتکلیف است. در حالی که یکی از بزرگ ترین بنگاه های اقتصادی کشور است. به علت خلاء قانونی این صندوق حیاط خلوت مدیران سابق وزارت نفت شد.

وی در ادامه اظهار کرد: از سوی دیگر ۲۵ سال از تاسیس صندوق ذخیره فرهنگیان می گذرد و این صندوق نیز از لحاظ ماهیت حقوقی در خلاء قانونی به سر می برد.

در نهایت نمایندگان با تقاضای بررسی این طرح به صورت دو فوریت مخالفت کردند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی صندوق بازنشستگی صندوق بازنشستگی عمومی غیردولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۹۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای علیرضابیگی از مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، بخش های مهم این مصاحبه بدین شرح است:

* گفتم مگر گربه از درب مجلس بدون اذن و اراده هیئت رئیسه می تواند وارد شود که اینهمه ماشین شاسی بلند در حیاط مجلس خالی کنند.

* کاش پیش بینی های من غلط از آب درمی آمد اما عملا همان اتفاق افتاد که پیش بینی می شد. ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند. بواسطه اظهارنظر ردصلاحیت شدم.

* گفتم همه از رهگذر گشت ارشاد نان می‌خورند. مصوبه گشت ارشاد مربوط به دوره آقای خاتمی بوده و دکتر احمدی‌نژاد با آن مخالف بود. آقای مطهری و پزشکیان و ۷۰ نفر دیگر رئیس جمهور وقت را بدلیل مخالفت با گشت ارشاد مورد سوال قرار دادند.

* آقای رئیسی تصور نمیکرد استیضاح آقای فاطمی امین رای بیاورد. نمایندگان مجلس برای فرار از اتهام، رای به استیضاح دادند. وزیر که برکنار شد، قیمت خودرو شکست. دولت بجای ایجاد امکان رقابت برای مردم، خودش تصدی گری می کند.

* دولت از بنیان اعتقادی به واردات خودروی کارکرده نداشت. دولت اگر حس کند استیضاح وزیری رای می آورد، به وزیر می گوید استعفا بده.

* قیمت ارز ترجیحی را افزایش می دهیم تا جبران کسری های دولت اتفاق بیفتد ولی با این کار چه بر سر خانوار می آید، محل توجه نیست. هیچگاه مردم این ارز ارزان قیمت را در سفره های خودشان نمی توانند ببینند. چای دبش یکی از مصادیق فساد در کشور است عین همین در روغن و نهاده های دامی و .. وجود دارد. طبق آمار بانک مرکزی میزان خروج سرمایه از کشور بیش از ۱۱ میلیارد دلار در سال است.

* نظام به این نتیجه رسیده بود و تشویق مردم به ورود به بورس داشت اتفاق می افتاد. دولت بخشی از مصارف خودش را از رهگذر به یغما رفتن ثروت مردم در بورس تامین کرد. هر کاری کردیم آقای قالیباف استیضاح آقای دژپسند را اعلام وصول نکرد. در قانون بودجه سهم قابل توجهی به پرداخت سررسید اوراق اختصاص پیدا کرده یعنی به جایی خواهیم رسید که سررسیدها به اصل بدهی غلبه کند.

* ما برای تامین حقوق بازنشستگان خودمان، ناچار شدیم دست در جیب مردم ببریم.

* اگر بخواهیم در بوجود آمدن شرایط امروز سهمی را به مجلس اختصاص بدهیم، سهم قابل توجهی است. متاسفانه مجلس نتوانست موفقیتی را در برآوردن آنچه مد نظر مردم بود بدست بیاورد.

دیگر خبرها

  • نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • ادعای علیرضابیگی از مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است
  • فهرست‌های انتخاباتی منتسب به شورای وحدت فاقد اعتبار است
  • شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد
  • فهرست شورای وحدت هنوز نهایی نشده است
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • مخالفت روسیه با پیش‌نویس قطعنامه سازمان ملل درباره سربرنیتسا