Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، عبدالحسین بیات، رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی وزارت نفت گفت: برای انجام تعهد صندوق‌ها در مقابل ذی‌نفعان در سال‌های پیش‌رو، شتاب‌بخشی به تکمیل طرح‌های اقتصادی اجتناب‌ناپذیر است بنابراین گروه صندوق‌ها ظرف سه سال آینده حدود ۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در راهبرد بلندمدت افق ۱۴۰۴، برای تکمیل ۲۰ طرح حوزه‌های انرژی، نفت، گاز و پتروشیمی پیش‌بینی سرمایه‌گذاری نزدیک به ۳ میلیارد دلار داریم؛ از سال ۱۴۰۴ با بهره‌برداری از این طرح‌ها، سالانه درآمد مناسبی برای گروه صندوق‌ها حاصل خواهد شد.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی گفت: زیربنای تحقق این سرمایه‌گذاری برای درآمد در افق ۱۴۰۴، پایش، پیگیری و شتاب‌بخشی سامانمند به طرح‌های در حال اجرا، معطل و جدید است.

بیات افزود: به همین منظور از هفته نخست کاری، برنامۀ پایش طرح‌های اقتصادی و تجاری آغاز شده است و ادامه خواهد یافت؛ در خلال بازدیدها و نشست‌های فنی با مدیران پروژه‌ها در سیزده شرکت تابعۀ صندوق‌ها، بعضی از چالش‌های فنی، حقوقی و مدیریتی شناسایی شد بنابراین برای آنکه کنترل پروژه‌ها سامانمند شود افزون بر برنامه‌های بازدید و نشست‌های مشترک با عوامل اجرایی و دیگر ذی‌نفعان طرح، شورای عالی پروژه‌ها در گروه صندوق‌ها تشکیل شد.

وی تاکید کرد: شورای عالی طرح‌ها، تسریع در انجام پروژه‌ها، کاستن از هزینه‌های اجرای طرح، شفافیت، تخصیص به‌موقع منابع را سرلوحه خود قرار داده است؛ بنابراین همۀ شرکت‌های مورد نظر، برای تحقق این هدف موظف به داشتن رویکرد اقتصادی در حین انجام پروژه‌ها، داشتن کیفیت و بهره‌وری، قیمت مناسب و شفافیت هستند.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق بازنشستگی نفت گفت: ایجاد ارزش‌افزوده در محصولات تولیدی، رسالت ملی است از این رو افزون بر درآمدهای مطلوب اقتصادی برای گروه صندوق‌ها، توجه به این موضوع اقدامی ملی است. از این جهت تا حد امکان و البته با اهتمام جدی بر آن هستیم که محصولات تولیدی در شرکت‌های صندوق‌ها، دارای زنجیره ارزش باشند. طرح‌هایی مانند کنگان و دهلران در همین چارچوب دسته‌بندی شدند و پروژه‌های منطقه دهلران مانند، NGL۳۱۰۰ پتروشیمی دهلران، مسائل خوراک آنها و دیگر تأسیسات مورد نیاز همچون ایستگاه‌های تقویت گاز، نیروگاه‌های تولید برق، پیش‌بینی فروش محصولات در برنامه لحاظ شده‌اند و همه با هم به‌صورت یکپارچه به مدد الهی پیش می‌روند. همین اتفاق برای طرح‌های کنگان هم در حال انجام است.

بیات افزود: با تحقق این برنامه در سال ۱۴۰۴ چالش بزرگ کاستی منابع ورودی از محل کسورات شاغلان کمتر خواهد شد.

کد خبر 5410688

منبع: مهر

کلیدواژه: عبدالحسین بیات وزارت نفت صندوق بازنشستگی کارکنان صنعت نفت بورس گمرک بانک مرکزی پتروشیمی مصرف گاز بانک مرکزی ایران سازمان بورس و اوراق بهادار وزارت جهاد کشاورزی قیمت دلار پروژه آبخیزداری قیمت نفت روسیه رستم قاسمی اوکراین گروه صندوق ها سرمایه گذاری پروژه ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۵۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود

محمود شریفی شریف رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسوده گفت: تقریبا از سال ۸۵ اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسود آغاز شد و در سال ۹۳ به اوج خود رسید به طوری که ۳۳۰ هزار دستگاه خودرو اسقاط شد. 

او گفت: از زمانی که واردات خودرو ممنوع شد ما شاهد افت شدید اسقاط خودرو بودیم به طوری که ما در سال ۱۳۹۸ ما شاهد اسقاط ۷ هزار دستگاه خودرو بودیم. 

او بیان کرد: همچنین در سال ۹۹ چیزی بالغ بر ۱۳ هزار دستگاه سال ۱۴۰۰ هم ۵۰۰ هزار دستگاه و سال ۱۴۰۱ حدود ۲۰ هزار دستگاه خودرو اسقاط شد. 

 مشهدی شریف افزود: براساس قانون ساماندهی صنعت خودرو متولی اسقاط خودرو از وزارت راه به صمت سپرده شد و در سال گذشته ۷۰ هزار خودرو اسقاط شد که مجموع اسقاط خودرو در سال گذشته ۲۵ درصد نسب به سال‌های گذشته افزایش اسقاط داشته ایم، براساس قانون ساماندهی صنعت خودرو دولت موظف بود که ظرف ۳ ماه آیین نامه از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده را تصویب و ابلاغ کند. 

 او بیان کرد:امیدواریم زیر ساخت اسقاط آیین نامه خودرو‌های فرسوده انجام شود به طوری که امسال به رکورد‌های بالاتری برسیم. 

 مشهدی شریف گفت:خودروسازان عملا تمایلی به طرح‌های جایگزینی خودرو ندارند یا موعد فراخوان خودرو را یکسال دیگر برای مشتری میزنند تا این خودرو افزایش قیمت پیدا کند عملا با این کار متقاضی توان پرداخت قیمت‌های بالا را ندارد و مشتری منصرف می‌شود. 

 رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسوده اضافه کرد:تعداد اتوبوس‌های تولید شد در سال گذشته آنقدر تعداد کمی داشت که قابل مقایسه نیست همچنین تعداد تولید اتوبوس در داخل کشور در طول سال کمتر از هزار دستگاه است

مشهدی شریف گفت: برای تولید خودرو‌های داخلی ۱.۵ درصد قیمت خودرو و برای خودرو‌های وارداتی هم ۵ درصد باید به این صندوق پرداخت شود این صندوق توسعه صنعت در حال حاضر حدود ۶ همت موجودی دارد و اولویت پرداخت تسهیلات با خودرو‌های عمومی و موتور سیکلت است به طوری که دولت موظف است ظرف ۳ ماهه آینده مبالغی که در این صندوق جمع آوری شده را به نوسازی و واردات اتوبوس اختصاص دهد به طوری که امیداوریم این صندوق بخشی از مشکلات را حل کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • بریکس می‌تواند جایگزینی برای دلار آمریکا ارائه کند
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است