Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت گفت: راه‌اندازی طرح ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ دهلران به توازن میان منابع ورودی و خروجی صندوق‌ها کمک می‌کند، از این رو شتاب‌بخشی به احداث آن با اهمیت است.

به گزارش شانا به نقل از صندوق بازنشستگی صنعت نفت، عبدالحسین بیات در اجرای «برنامه پایش طرح‌های سرمایه‌گذاری صندوق‌ها» و در نشست با مدیران شرکت پتروپالایش دهلران با بررسی روند پیشرفت و چالش‌های طرح ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ اظهار کرد: برای برقراری تعادل میان منابع ورودی و خروجی صندوق‌ها، مؤثرترین گزینه، توسعه فعالیت‎‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری همچون شتاب‌بخشی به طرح‌های در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: طرح  ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ در دهلران گازهای همراه نفت میدان‌های غرب کشور مانند آذر، دهلران، چشمه‌خوش، پایدار و... را جمع‌آوری می‌کند و پس از فرآورش، محصول را به‌عنوان خوراک به صنایع پتروشیمی می‌دهد. عواید این فرآیند نصیب صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت می‌شود بنابراین راه‌اندازی این طرح منابع ورودی صندوق را تقویت می‌کند.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت احداث ان‌جی‌ال ۳۱۰۰، پتروشیمی دهلران و توسعه میدان آذر را از جمله مهم‌ترین طرح‌های اقتصادی صندوق بازنشستگی صنعت نفت در ‌غرب کشور برشمرد و گفت: توسعه و بهره‌برداری این طرح‌ها افزون‌ بر تقویت منابع ورودی صندوق، سبب کمک به رشد اقتصادی استان و کشور می‌شود.

بیات با تأکید بر اینکه از هم‌اکنون برای تأمین خوراک مورد نیاز طرح در سال‌های پیش رو، اقدام‌های لازم انجام شود، تصریح کرد: همه‌ شرکت‌ها در حوزه اجتماعی مسئولیت دارند اما این اقدام‌ها باید به شکل مشخص و مؤثری انجام شود تا حداکثر اثربخشی را ایجاد کند زیرا همه نفع طرح‌های اجتماعی باید به‌طور مستقیم به مردم منطقه برسد نه دستگاه‌هایی که از بودجه دولتی بهره می‌برند.

منبع: شانا

کلیدواژه: عبدالحسین بیات رئیس صندوق های بازنشستگی صنعت نفت ان جی ال 3100 بازنشستگی صنعت نفت ان جی ال ۳۱۰۰ منابع ورودی صندوق ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۵۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نفت،  مهدی حیدری با همراهی مدیران و رؤسای ستادی و عملیاتی به‌منظور حل مشکلات و چالش‌های راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار چشمه‌خوش، کارخانه گاز و گاز مایع ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ از این پروژه‌ها بازدید کرد.

وی در بازدید از پروژه‌های توسعه‌ای غرب کشور از نزدیک به بررسی مشکلات و موانع راه‌اندازی این پروژه‌ها پرداخت و بر آمادگی این شرکت برای راه‌اندازی و افتتاح ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و ایستگاه تقویت فشار تاکید کرد.

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در این بازدید با تأکید بر رفع موانع راه‌اندازی این پروژه‌ها و توجه به ضرورت‌های اقتصادی و محیط زیستی آنها به همکاری همه مدیریت‌ها و بخش‌های مختلف شرکت‌های نفت مناطق مرکزی و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب برای تسریع در راه‌اندازی آنها تا سفر رییس‌جمهور به استان ایلام اشاره کرد.

کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ با هدف جمع‌آوری گاز‌های همراه نفت میدان‌های چشمه‌خوش، پایدار غرب، دهلران، دانان و آذر همچنین جلوگیری از سوزاندن گاز‌های همراه نفت احداث شده است و افزون بر سودآوری قابل توجه، آثار مثبت محیط زیستی فراوانی برای منطقه به همراه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • اولتیماتوم استاندار لرستان برای مصوبات سفر رئیس‌ جمهور
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • حمایت‌های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌گیرد
  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود